GameStop i USA kör, som Macken har kunnat berätt, en inbyteskampanj där du kan byta upp dg till den nya modellen av Switch för 75 dollar. Det är ännu inte klart om kampanjen kommer att lanseras i Sverige eller inte men för egen del så kommer jag inte att byta in min Nintendo Switch.

Den enda skillnaden mellan den nya och den gamla modellen är batteritiden. Det ska handla om 1,5 till 2,5 timmar bättre batteritid och det är för liten skillnad. Jag har ett 15 000 mAh batteri som jag har med mig på resa eller om jag är ute och rör på mig och det ger 2-3 laddningar extra. Jag kan ladda min MacBook Pro, min iPad, iPhone eller min Nintendo Switch och batteriet är så kraftfullt att det kan ladda flera av enheterna fulla på en enda laddning. Kort sagt – batteritid är inget problem och att betala runt tusenlappen för att lösa ett problem som inte finns känns inte som en bra idé.

Minneskort

Dessutom har jag ett 512 GBs minneskort som jag lagrar mina spel på tillsammans med speldata och jag är inte säker på att allt verkligen finns i Niantics moln. Det finns en risk, om än liten, att jag tappar en del uppnådda resultat.

Sedan var det där med utseende. Jag har ett Nintendo Pikachu Edition. Mitt Nintendo Switch är inte det traditionellt röda och blå utan det ser ut som konsolen ovan, på bilden.

Så – jag kör vidare med mitt ”gamla” Nintendo Switch.

%d bloggare gillar detta: