Alla som spelat Pokémon ett tag har en favorit, gammal som ung, vi har en Pokémon som vi gillar lite mer. Vilken är din favorit?

Själv har jag en t-shirt med Snorlax som är min favorit – även om den inte är den mest användbara i själva spelet. Där gillar jag Tyranitar och Groudon – stora, aggressiva Pokémons som fungerar att ge sig på snart sagt alla andra Pokémons.

Så hur tar vi då reda på vilka de riktigt populära figurerna är?

Vi fixar till en omröstning med en skara utvalda Pokémon så får du vara med och rösta fram en vinnare – den mest populära figuren i spelet. Vi börjar med Kanto-regionen oich av utrymmeskäl så kan vi inte plocka med alla de drygt 150 figurerna. En jury (jag) har plockat ut 31 Pokémons så att du kan rösta på en favorit.

Klicka nedan så skickas du till Mackens startsida och längst ned där omröstningen finns.

Klicka här för att rösta

%d bloggare gillar detta: