Har du fångat vad du tror är en Shiny Pokémon för att sedan upptäcka att den inte är en Shiny Pokémon? Nej, du har inte sett fel och du inbillar dig inte. Mycket tyder på att det faktiskt har hänt och mer än en gång,

Jag har länge funderat över en Shiny Pikachu, en Pikachu såm jag är tämligen söker dök upp som Shiny men som sedan i efterhand visade sig inte vara Shiny. Då, vid tillfället avfärdade jag det och trodde att jag helt enkelt sett fel men nu finns det flera rapporter om andra Pokémons, vid andra tillfällen och på andra ställen i världen där det också har hänt.

”Shiny flower pikachu switched to non-shiny Detective Pikachu when caught after 9P.”

The Silph Road

I det här fallet så ser det ut som att det har hänt vid det klockslag då Pikachu skulle byta hatt, under det tidigare eventet, men det ska ha inträffat vid andra tillfällen också.

”Had the same on community day with the last Ralts, but this is worse”

 

”this happened for me when zapdos shiny was first released. shiny on catch screen, then not shiny after.. =/ but it still registered that i caught the shiny in the pokedex, but i have no shiny zapdos to show for it”

Bugg

Det är naturligtvis en bugg som under vissa speciella omständigheter tycks kunna leda till att när du fångar en Shiny Pokémon så förblir den inte en Shiny Pokémon.

Ut och jaga nu!

%d bloggare gillar detta: