EX Raidpass är en inbjudan till en exklusiv raid, utan inbjudan så kan du inte spela. Så här ordnar du ett EX raidpass.

EX Raid-pass delas ut efter lyckade raider mot vissa gym och det är det som är hemligheten – att ta reda på vilka gym som ger en inbjudan och vilka som inte gör det. Här i Skellefteå handlar det om:

. Lekpark, Moröbacke norra
. Stadsparken
. Thinking Kid, stadsparken
. Lady in the Park

en bit utanför stan och centrum finns även fotbollsplanen i Bergsbyn som också är ett EX Raid-gym.

Chanserna

Chanserna att verkligen få en inbjudan är goda om du är med på några stycken raider under en dryg vecka då Niantic utökat antalet spelare som bjuds in. Kom ihåg att du kan få en inbjudan oavsett nivå på raiden. Det krävs inte att du är med på en T5-raid för att få en inbjudan, alla raider räknas lika och alla raider kan ge en inbjudan.

Ta också reda på vilket eller vilka gym som senast gav en EX raid-inbjudan och välj andra EX-raid gym. Niantic brukar flyttat runt raiderna och gym där det senast hölls en EX raid brukar normalt inte ge en inbjudan veckan efter. Du kan för övrigt själv kolla vilka gym som är EX Raid-gym. Det anges om du klickar på ett gym.

Är du ny i stan eller på besök så kan det enklaste sättet att ta reda på vilka gym det handlar om är att leta reda på en Facebook-grupp och/eller en Discord-kanal. Fråga också spelare som du möter om de vet vilka gym det handlar om och speciellt om du är med på en raid.

Ut och jaga nu!

%d bloggare gillar detta: