Den japanska versionen av Niantics hemsida har publicerat information om det som kalls Ultra Bonus-veckor som rullar på från den 3 september till den 20 september.

Det är tre veckor med olika belöningar, olika Pokémons och olika utmaningar.

Vecka 1 har fokus på Johto-regionen (felaktig översättning nedan). Den generationen kommer att finnas mer frekvent i det vila och även som raidbossar. Pokémons som tidigare inte funnits i ägg kommer du att kunna kläcka fram.

Vecka 2 Här är det mera oklart vad som menas med ”phantom” Pokémon men uppenbarligen så kommer det en Legendary som raidboss.  Det kan vara en helt ny Pokémon eller så gör Niantic som de brukar – återanvänder en Legendary som vi redan har sett i spelet.

Vecka 3 Här sägs det uttryckligen att det handlar om en ny Pokémon, liksom en ny Shiny Pokémon. Det kommer även en ny utmaning kopplat till raider.

Week 1

September 3, 2019 (Tuesday) Early morning to September 9 (Mon)

In the first week of the Ultra Bonus, you can meet many Pokémon found in the Jout region. Catch a lot of Pokémon from the Jout region in the wild or in a “Raid Battle”! Also, Pokemon that has not been discovered from eggs until now seems to change from eggs during this period.

2nd week

September 10, 2019 (Tuesday) Early morning to September 16 (Monday)

In the second week, Pokemon from around the world will celebrate together. In addition, that phantom Pokemon seems to appear in ”Legendary Raid Battle”.

Week 3

September 17, 2019 (Tuesday) Early morning to September 23 (Mon)

New Pokemon that have never appeared in Pokémon GO will appear in the wild! A new challenge will appear in Raid Battle. Also, there seems to be a new Pokemon that appears in a different color. Have fun and adventure to meet new Pokemon!

Details will be announced on Wednesday, August 21!

Pokémon GO Fest, japanska

Saknas

De här är Pokémons som fortfarande saknas i spelet:

  • Arceus
  • Darkrai
  • Manaphy
  • Mime Jr
  • Phione
  • Regigigas
  • Rotom
  • Shaymin

Till Desai kommer Jiarchi som funnits med under GoFest-arrangemangen nu i sommar men som ännu inte har släppts globalt. En gissning är att Jirachi dyker upp som belöning efter ett antal Special Research-uppgifter.

Ut och jaga nu!

%d bloggare gillar detta: