Apple har en Mac Pro, MacBook Pro och iPad Pro. Frågan är nu om det kommer en iPhone Pro i höst?

Det spekuleras friskt både om hårdvara, prestanda och om namnet på topp-modellen av iPhone som kommer senare, sannolikt i slutet av september i år.

CoinX är ett tämligen anonymt konto som publicerar uppgifter om Apples kommande produkter då och då – inte sällan korrekta och träffsäkra sådana. Det här kontot publicerade exempelvis de korrekta namn på iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR flera veckor innan de var kända och bekräftade.

Nu ska tilläggas att CoinX inte påstår att Apple kommer att använda Pro som ett modellnamn. Inlägget är tvetydigt som synes och frågan är om Apple först lanserar en uppsättning med namn som anger de tre modellerna som XS XS Max, XR och sedan byter namn redan ett år senare. Inlägget har också satt fart på spekulationerna om att en Pro-modell kan vara en topp-modell med funktioner som övriga modeller saknar. Det gissas på en iPhone-modell med mer avancerade kamera-funktioner exempelvis.

Inga bekräftelser

Då det är Apple som är på tapeten så finns naturligtvis inga officiella bekräftelser eller kommentarer från Apple.

%d bloggare gillar detta: