Den stora spelkedjan GameStop byter in din gamla Nintendo Switch mot den nya mot en kostnad på 75 dollar i mellanskillnad. Håll utkik om samma erbjudande kommer även här i Sverige. Då kan du kanske byta in din Nintendo Switch mot en modell med bättre batteritid.

Den gamla modellen av Nintendo Switch har en batteritid på 3-5 timmar, beroende på vilken spel du spelar. Den nya modellen ska ge 2-3 timmar ytterligare batteritid. Det är egentligen den enda skillnaden mellan den nya och den gamla modellen.

Byta in

Amerikanska spelkedjan GameStop drar nu igång en kampanj där du kan betala 25 dollar i mellanskillnad för att byta in din Nintendo Switch. GameStop finns som bekant även i Sverige så vill du abspkut ha bättre batteritid så håll utkik om GameStop drar igång samma kampanj även här hemma i Sverige.

Ska du nu byta in din Nintendo Switch så tänk på att alla spel inte har lagring av resultat och information i molnet eller på externt minneskort. Kolla upp det innan så att du inte blir av med en massa saker som du har uppnått i ett spel. Tilläggas ska att det inte finns information om en inbyteskampanj på svenska GameStop (i skrivande stund)

GameStop.se

%d bloggare gillar detta: