Ok, jag ska erkänna direkt – detta handlar om två ton skadeglädje, minst men hur som helst detta är historien om hur Donald Trump ställde sig på en scen med det som skulle ha varit presidentens sigill i bakgrunden.

Trump skulle tala inför Turning Point, en konservativ ungdomsorganisation och på skärmen bakom honom visades presidentens sigill, eller var det verkligen rätt sigill?

Satir

Det. visar sig att det är en satirisk bild där örnen fått två huvuden för att likna ryska officiella sigill, där pilarna bytts mot golfklubbor och de latinska orden som betyder “Out of Many, One.” har bytts ut mot spanska och orden 45 Es un Títere” vilket betyder ”45 is a puppet”.

Så där står han alltså, landets 45:e president och talar till sina anhängare framför ett falskt sigill som säger att han är en rysk marionett.

You can’t make this shit up!

 

%d bloggare gillar detta: