Böcker är en viktig del i en trollkarls värld så även i Wizards Unite. Speciellt viktiga är de gröna böckerna, Restricted Section Books, och de är speciellt värdefulla för dig som valt yrket som professor. Så här hittar du dem i spelet.

Just nu så kan du bara hitta de gröna, värdefulla böckerna under events, Brilliant Events, så det gäller att hålla på koll på när det är ett event (ett rullar just nu) och också se till att vara extra aktiv under event – för att hitta och samla in de mycket värdefulla böckerna. Detta event pågår i två dagar till så har du inte spelat och hittat några gröna böcker så brådskar det.

Förbjudna Skogen

Just nu rullar ett ”Brilliant Event” i spelet som går ut på att hjälpa Hagrid att samla in djuren från den Förbjudna Skogen. Varje event kan ge dig upp till 15 gröna böcker, utifrån det vi vet idag och varje bok fungerar som en slags nyckel och som en möjlighet att avancera i spelet. Ju fler böcker du hittar och samla på dig desto snabbare avancerar du uppåt i spelet.

Olika yrken kräver olika mängder av böcker och kunskap:

Auror 115
Magizoologist 115
Professor 223

Med böckerna så kan du klarar av fler lektioner, förbättrar dina kunskaper och dina förmågor. I förlängningen så handlar det också om hur effektiva dina besvärjelser kommer att vara så lös uppgifterna, spela under events och slutför alla dina lektioner. Det handlar om att samla de värdefulla gröna böckerna sedan bör du använda dem för att skaffa dug kunskap beroende på valt yrke. Här får du förlåta mig om jag tvingas att använda de engelska termerna.

Professor

Improved Deterioration Hex, Deterioration Hex Maxima och Deterioration Hex Mastery

Auror

Improved Weakness Hex, Weakness Hex Maxima, Confusion Hex Mastery, Confusion Hex Repetitions.

Mazoologist

Luna’s Stamina Charm, Stamina Charm Maxima och Improved Revive Charm.