Nu kan du köa för en lott och hoppas på att få köpa en biljett till Wizards Unite Fan festival som arrangeras i San Francisco den 31 augusti till den 1 september, två dagar.

Eventet startar 11.00 ich pågår till 17.00, lokal tid. Biljetterna kostar 40 dollar per person och under eventet så kommer spelare att mötas av en rad uppgifter och utmaningar tillsammans med en möjlighet att ta bilder med olika saker som finns i spelet. Platsen är River State Park (om du har vägarna förbi).

Ticket drawing registration for Harry Potter: Wizards Unite Fan Festival is now open. Register within the app for a chance to join us in the city of Indianapolis on Aug. 31 or Sept. 1. Please note registering for the drawing does not guarantee you a ticket to the event. While both days will offer the same enhanced experience, attendance is limited in order to maintain the best gameplay experience possible, so each ticket will grant access to one day of the event of your choosing. Additional information regarding how the ticket drawing registration system works can be found here.

Fan Festival

%d bloggare gillar detta: