Los Espookys handlar om en grupp skräckfantaster som helt plötsligt upptäcker att deras tjänster – strömma folk faktiskt är efterfrågade, De startar Los Espookys.

Fred Armisen (tidigare SNL) är medförfattare till denna intelligent, roliga och annorlunda komedi. Egentligen är det fel att kalla Los Espookys för en komedi för den rymmer mer och har fler bottnar än så. Det är helt enkelt en förbaskat bra tv-serie med bra skådespelare och med ämnen som berör allt från vårt quickfix-samhälle till jakten på kändisskap.

Skruvade

Det ligger hela en underton av det absurda i Los Espookys, Tico vill inget annat än parkera bilarTati är så kolossalt korkad att det är omöjligt att inte tycka om henne och så vidare. Det är ett persongalleri som vi inte är riktigt vana vid, inte groteskt överdrivna utan bara skruvade. Los Espookys är faktiskt bland det bästa som du kan se i genren just nu.

HBO Nordic – Los Espookys

%d bloggare gillar detta: