En dag fick jag nog av alla meddelanden. Efter att ha använt GuruShot i månader, vara nära den högsta nivån, raderade jag mitt konto.

GuruShot var en riktigt rolig app, inledningsvis, som handlade om bilder, dina foton. Det är en app och en tjänst för att visa upp de bilder du har tagit och försöka samla in poäng och höga betyg för det du har skapat. Du la in dina bilder under olika teman och sedan betygssattes de av andra användare. Vartefter du samlar ihop poäng så klättrar du i nivåerna.

Rolig

En god idé, en väldesignat app och en tjänst som var riktigt rolig – inledningsvis.

GuruShot är gratis och tjänar sina pengar på att du kan köpa olika funktioner. Du kan hoppa in med en bild under ett tema, en pågående tävling när du vill om du köpt en speciellt kort. Du kan byta bilder när som helst om du köpt etts sådant kort och så vidare. Jag har inga problem med att ta emot notiser, lite tjat att jag ska köpa saker i en gratisapp och jag förstår till fullo att utvecklare ska ha betalt. Det är inte där problemet ligger utan det är i hur GuruShot utformat sina notiser.

Under 4 minuter får jag samma fyra notiser fyra fanger. Det blir sammanlagt 16 notiser, på fyra minuter.

Det är tjatigt och irriterande – minst sagt.

Tar tid

GuruShot var en rolig app tills hela visningssystemet gjordes om. Tidigare visade flera bilder, samtidigt men det har gjorts om och nu visas en bild i taget vilket förlängt tiden det tar att sätta betyg. Appen tar för mycket tid och belöningen för att sitta och rösta är för skral. Dina bilder visas nämligen lite mer om du röstar på andras bilder. Dina röster leder till ökad exponering. Den här ändringen förändrar radikalt hela appen därför att det tar betydligt längre tid att sätta betyg.

Irriterande notiser och en app och en tjänst som gjorts om så att allt tar avsevärt mycket längre tid.

Jag raderade GuruShot trots att jag varit medlem länge och trots att jag bara hade kort tid kvar till den högsta nivån som fotograf. GuruShot tröttade till slut ut mig, gjorde om en rolig tjänst till något som tar alldeles för lång tid och som är alldeles för krångligt.

Trötta inte ut dina användare.

%d bloggare gillar detta: