Vid två-tiden på natten sågs en 29-åring springandes omkring med mobiltelefonen i handen i en park Tampa, Florida. Grannar tyckte att beteendet var en smula märkligt, ringde polisen, som anlände till platsen och som fick förklaringen att mannen spelade Pokémon GO.

Där kunde historien ha slutat som en rolig anekdot men poliserna var fortfarande misstänksamma och gick igenom mannens bil. Det visade sig ganska snart att 29-åringen inte bara spelade Pokémon GO, bilen visade sig innehålla kokain, THC-olja och marijuana. Det faktum att mannen rökte på en marijuana-cigarett var en tydlig ledtråd nämligen.

Av detta kan vi dra flera slutsatser:

  • Ska du spela Pokémon GO så gör det inte i en stängd park
  • Ska du spela Pokémon GO – möter polisen så rök inte marijuana
  • Ska du spela Pokémon GO så fyll inte bilen med droger (låt bli droger överhuvudtaget)

29-åringen plockades in, drogerna togs i beslag och han kommer att få sin dag i domstolen.

Ut och jaga nu! (utan droger)

%d bloggare gillar detta: