Chrales avslöjar nu mer Team Rocket och hur de kommer att dyka upp i spelet. Team Rocket kommer att kunna ta över Pokéstops och det är upp till oss spelare att utmana dem och .ta upp striden med dem.

Chrales har samlat in dialogtexter som avslöjar att Team Rocket kommer att kunna ta över Pokéstops och att vi spelare då kan utmana dem, strida och befria invaderade Pokéstops. Team Rocket är spelets huliganer och rebeller. Samtidigt med lanseringen av Team Rocket så ser det också ut som att “Purification” lanseras i spelet vilket handlar om att rädda så kallade Shadow Pokémons. Det är Pokémons med en annan färg och Pokémons som saknar hjärta och känslor och som förvandlas till stridsmaskiner. Chrales har snappat upp två nya medaljer – Purifier och Hero som tros ha med Shadow Pokémons att göra.

Nytt inslag

Team Rocket blir ett helt nytt inslag i spelet som gör att Pokestops kommer att få en ny position i spelet och inte bara tjäna som något du ska eller kan snurra på för att få saker. Shadow Pokémons blir också ett nytt inslag och du kommer att så nya medaljer att samla på.

När?

Frågan är då när Team Rocket kan dyka upp i spelet och när vi kan hitta Shadows Pokémons?

Kod, ljud, medaljer och annat ser ut att vara på plats i appen liksom de delar som behöver finnas ute på Niantics servrar. Utifrån så ser det ut som att alla delar är på plats vilket skulle kunna betyda att Team Rocket lanseras redan den här veckan då det sannolikt kommer en ny version av appen – torsdag/fredag. Notera nu att det kan betyda att Niantic väljer att lansera de nya funktionerna, medaljerna, Shadow Pokémons och Team Rocket. Det ska arrangeras en GoFest i Japan i augusti mellan den 5 till den 12:e augusti. I samband med det så finns en utmaning som kan leda till globala belöningar och frågan är om Niantic vill lansera Team Rocket fler, under eller efter GOFest.  Den frågan kan bara Niantic besvara men oavsett vilket så ser det ut som att Team Rocket snart lanseras i spelet tillsammans med Shadow Pokémons.

Ut och jaga nu!

%d bloggare gillar detta: