MewTwo kommer som bekant tillbaka som Legendary och den här gången i rustning, Armoured. Här hart du Mackens raidguide för Armoured MewTwo.

Låt oss först göra ett antagande att en rustingsförsedd MewTwo torde tåla lite mer och alltså vara svåra att ta ned. Det är ett logiskt antagande som inte vilar på något annat än det – logik. Utöver det så lär MewTwo inte röra sig särskilt mycket annorlunda än de former vi sett hittills.

Tålamod

Har ni lyckats att ta ned gymmet och det är dags att fånga MewTwo så kan du öka dina chanser med:

. Bär, använd Golden Razz Berry
. Skruvade bollar
. Bra träffar

Ta det lugnt och försök att hitta mönstret för hur MewTwo attackerar, vilka ringa som stannar kvar lite längre. Generellt brukar att gott råd vara att, snurra, studera och sedan försöka att kasta så snart ringen börjar att synas. Jagar du hela tiden ”Excellent”-träffar så finns risken att ringen hinner försvinna innan du träffar och då gör du av med bollar i onödan.

Så, ha inte för bråttom. Ta det lugnt, snurra och sikta noga. Min strategi (och jag är ingen expert på minsta sätt) är att försöka att invänta en attack och kasta direkt därefter. Alltså snart ringen börjar att synas men som sagt, studera först. Det finns Pokémons där ringen börjar att synas men den försvinner kort därefter.

Samma statistik

En MewTwo i rustning torde alltså tåla mer  men i övrigt uppges den ha samma förmågor och statistik.

  • 2294 CP – 2387 CP
  • 2868 CP – 2984 CP väderboostad

Det tyder på att det är samma MewTwo som tidigare.

Girantina (Origin form), Gengar, MewTwo, Tyranitar och Deoxys är effektiva mot denna ”psychic” Pokémon.

Med start den 10 juli så dyker denna nya form av Mewtwo upp som raidboss. Den 10 juli, den 17 och den 24 juli så kommer speciella raidtimmar att arrangeras då Armoured Mewtwo kommer att vara vanligare än normalt.

Ut och jaga nu!

%d bloggare gillar detta: