Det är sannerligen inte lätt att hålla reda på alla datum i Pokémon GO, alla event, belöningar och Pokémons som finns med i spelet under en begränsad tid. Det blir inte lättare om du spelar Wizards Unite också så nu gör jag att tappert försök att hålla lite ordning på allt det som händer.

Idag lanseras Mackens Spelkalender som innehåller events och händelser som rör:

  • Nintendo Switch
  • Pokémon GO
  • Wizards Unite

Inledningsvis så kan du inte prenumerera på kalendrarna. Det beror på att jag först vill testköra funktionen ett tag, se om det är det valda tillägget för WordPress som jag kommer att använda eller om jag kommer att byta funktion, Målsättningen är att du ska kunna prenumerera men först då jag vet att det verkligen fungerar och att jag hinner med att lägga in datum och tider.

Här hittar du Mackens Spelkalender och ser du att ett datum, en tid eller ette Evnt saknas – hojta till – all hjälp uppskattas!