Det är 11 år sedan Apple lanserade Texas Holdém i App Store – ett av deras egna spel som skapades för att visa vad du kunde designa och bygga för en iPhone. Nu har Apple uppdaterat sin spelklassiker och släppt spelet på nytt och det är fortfarande gratis.

Texas Holdém innehåller videosekvenser och för den tiden avancerade lösningar vilket gör att spelet också tar ganska mycket plats – 1.5 GB. Från början skapades det för iPod men släpptes ganska snart även för iPhone.

Apples Texas Hold’em är tillbaka! Vi firar App Stores 10-årsjubileum genom att återuppliva ett av de första spelen där – en populär klassiker. Texas Hold’em skapades ursprungligen för iPod och kom sedan till iPhone. Fans kommer att älska den nya snygga designen, de nya motståndarna, den mer utmanande spelmekanismen och den fantastiska grafiken för de nyaste iPhone- och iPod touch-modellerna. Spelare kommer också att älska att spelet – för första gången – är gratis att spela.

Texas Hold’em låter dig spela som ett proffs mot 24 realistiska motståndare – eller mot dina vänner via Wi-Fi. Använd alla ledtrådar, tips, tells och din skicklighet till att få tillgång till exklusiva rum med högre insatser och ännu större belöningar!

Funktioner:

– Motståndarna satsar, bluffar och har hemliga tells.

– När du vinner går du vidare till nästa tävlingsplats.

– Innehåller tio olika platser – inklusive Las Vegas, Paris och Macao.

– Under spelet kan du se ledtrådar, tips, statistik och spelarratingar.

– Texas Hold’em är helt gratis att spela och fungerar både med och utan uppkoppling.

– Spela mot upp till åtta vänner med Wi-Fi för flera spelare.

– Växla mellan förstapersonsvy och spel med vy ovanifrån.

– Ny design, ny rendering och ett ombyggt spel som använder högupplöst grafik som ser fantastisk ut på iPhone.

– Utformat för iOS 12 och senare.

Texas Holdém


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här