Även om Apples webbläsare Safari inte har samma utbud av tillägg som Firefox och Google Chrome så finns det en hel del att välja mellan – här är Mackens favoriter.

1Password

Detta är inte enbart ett tillägg för Safari – det är en hel tjänst och en hel funktion för att hålla reda på dina lösenord och inloggningar på ett säkert, smidigt och det är den bästa tjänsten för att göra det. Du kan skumpa fram, långa, krångliga lösenord. Du kan synkronisera alla dina lösenord mellan dina olika enheter, dator, iPhiune och iPad och du kan spara registreringsnummer, anteckna ingår och annan information, säkert.

1Blocker

Det finns massor av reklamblockerare även för Safari. Jag har testat flera av dem men hela tiden vänt tillbaka till 1Blocker. Den innehåller en diger lista på irriterande annonser/annonsörer och du kan enkelt lägga till egna regler.

Ghostery Lite

Ett alternativ till 1Blocker – stoppar irriterande annonser, reklam och trakters.

Turn off the Lights

En del saker ses bäst i mörker – videor bland annat och det är det detta tillägg gör – skapar en svart bakgrund/omgivning när du ska titta på en video.