Av allt att döma så saknar nya Wizards Unite en funktion som finns i Pokémon GO – Adventure Sync vilket innebär att spelet bara möter distans då det är igång och aktivt. Ett annat problem är att Wizards Unite även saknar batterisparfunktionen.

Det betyder att spelet måste vara igång, tänder aktiv medan du spelar och distans mäts. Med tanke på att det handlar om ett spel med massor av färger, en tämligen ljus skärm, animeringar och ljud i kombination med GPS och nätverk fullt igång så lär det inte vara särskilt snällt mot batteriet och din telefon kapacitet.

Då Wizards Unite faktiskt också handlar om att röra på sig så är min gissning att det kommer en Adventure Sync och en batterisparfunktion framöver i en kommande uppdatering men som sagt – just nu saknas båda funktionerna.

 

%d bloggare gillar detta: