Donald Trump skulle ta hjälpa av främmande makt i 2020 års presidentval som han ställdes inför möjligheten erkänner han i en färsk intervju med ABC.

På en direkt fråga om han skulle kunna tänka sig att ta emot skadlig information om någon av sina motståndare, exempelvis från Kina eller Ryssland, så svarar Trump att det skulle han förmodligen göra.

”I think you might want to listen, there isn’t anything wrong with listening,” Trump continued. ”If somebody called from a country, Norway, [and said] ‘we have information on your opponent’ — oh, I think I’d want to hear it.”

ABC

Trumps uttalanden i intervjun har satt ny fart på debatten om huruvida han visste något om de möten som hans egna kampanj hade under 1016 års presidentval, bland annat med företrädare för Putinregimen.

%d bloggare gillar detta: