Jag har nyligen bytt skal på min iPhone XS Max till ett skal som är kombinerat skal med en plånbok på baksidan. Det betyder att jag plockar av skalet när telefonen ställs i sin laddare och det betyder också att jag ofta använder telefonen utan skal. Har du provat att plocka av skalet på din iPhone?

Har du lagt din iPhine i handen, känt på den ”naken”?

Det är en speciell känsla och jag inser nu att det är så här iPhone ska upplevas. Det är en massiv bit bestående av glas och aluminium. Kvalitet rätt igenom. Inget plastskal som ”gnekar” och som gnisslar när du greppar telefonen och nyper till runt den. Det enda som inte riktigt känns rätt är den undre kanten på kameran som ju som bekant stick ut en del men resten, känslan.

Fullt medveten om att detta redan hunnit bli übernördigt så går jag  vidare och jämför med andra telefoner, andra märken. Jag har greppat andra premiumtelefoner och ingen känns så gedigen som iPhone. Jo, jag är part i målet jag är medveten om det och lika medveten om att jag ingalunda är opartisk eller ens i närheten av att inta var fullkomligt förtappad och jävig men ändå – känslan.

Känslan Helge, känslan!

Sedan är det en helt annan sak att jag aldrig skulle våga dra runt med min iPhone utan ett ordentligt skydd.