Den nya versionen finns nu som APK-fil och det ser ut som att den innehåller flera nya funktioner och en funktion som försvinner – stödet för Apple Watch.

Den iofficiella appen läggs ut som en så kallad APK-fil, innan den släpps och lanseras i Google Play och App Store. Det betyder att det finns tid att gå igenom koden och försöka att lista ut vilka nya funktioner som kommer.

MewTwo byter form

Det ser ut som att Mewtwo kommer att byta form. Det finns hur som helst kod som kontrollerar om en Mewtwo är form A och även kod som skulle kunna användas för att byta till de olika formerna. Det finns även animering med i koden som ska kunna visa en förvandling.

Purify

Sedan har vi alltså den kod och den funktion som tyder på att vi snart kan få Shadow Pokémons i spelet, som Macken X skrivit om tidigare.

Kangaroo

Det finns kod som är kopplad till en funktion som fått namnet Kangaroo. Tyvärr ser det inte ut som att någon just nu har en susning vad det handlar om.

.get_KangarooSettings 
.set_KangarooSettings 
.get_EnableKangarooV2 
.set_EnableKangarooV2
No Apple Watch for You!

Stödet för Apple Watch försvinner från och med 1 juli som bekant.

Utöver detta så finns kod för GoFest i Dortmund, buggfixar för en del animeringar och en uppdatering av grafik och animeringar för Magnemite, bland andra. Jo, det var så sant – det finns kod som skvallrar om att det kanske kommer en nu uppsättning kläder också.

Marty Cochrane

Ut och jaga nu!