Niantic förlänger nu möjligheten att tjäna Rare Candy om du går 50 kilometer på en vecka med en vecka efter det att Adventure Week avslutats. Detta på grund av problemen med Adventure Sync.

Niantic lanserade en belöning för de som gått 50 kilometer under Adventure Week trots en lång rad av rapporter om att Adventure Week inte fungera för många spelare. Den senaste uppdateringen av appen har dessutom slagit av Adventure Sync, utan förvarning. Nu förlängs den delen av eventet med en vecka.

Spelare har lyckats att få Adventure Sync att fungera genom att installera den föregående versionen. Problemet är att versionen är tvingande vilket betyder att den senaste versionen krävs för att du ska kunna spela.

Niantic har inte kommenterat Adventure Sync ytterligare, om det planeras en buggfix, om Niantic hittat felet eller när vi kan förväntas oss att funktionen fingerar igen.

Ut och jaga nu!