blank

Onix, Lilyeep och Anorith ska finnas som shiny i det vilda under Adventure Week men det ser tyvärr ut som att oddsen är dåliga, igen. Det finns en del som pekar mot att det handlar om en på 450 Pokémons.

The Silph Road anger en på 50 för Onix, en på 450 för Lilyeep och okända siffror för Anorith. Då ska tilläggas att det handlar om rätt få rapporterade fångster, hittills vilket gör att underlaget kan komma att förändras, i vart fall för Onix. De två övriga – där har det fångats många Pokémons men få shiny vilket indikerar att det handlar om låga odds.

Gissningsvis så handlar det om samma siffror för Onix men där har spelare lyckats att fånga en shiny Onix på 35 fångster. Det i sin tur betyder att den statistiken snabbt kan komma att förändras.

Dåliga odds

Min egen gissning är att det handlar om runt en på 450 för alla tre vilket betyder att Niantic fortsätter med sin trend med mycket dåliga odds på att fånga shiny Pokémons ute i det vilda och betydligt bättre odds under Community Day och vid raider.

Community Day brukar ge 3-5 shiny Pokémons I timmen – om du rör på dg.
Raider brukar ligga på runt en shiny 20 raider
I det vilda så ser det ut som att det är en på 450

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x