Inom kort så kommer Wizards Unite, spelet baserat på Harry Potter, att lanseras i Sverige och inför lanseringen så har hag sorterat in det som skrivits hittills om spelet i en egen avdelning.

Jag kommer att skriva mer och jag kommer att spela. Blir jag dessutom inte uppriktigt besviken, vilket inte är sannolikt med tanke på förhandsrapporterna så kommer Wizards Unite att bli ett av de spel som jag kommer att spela regelbundet.

Därav egen avdelning från och med nu.

Det innebär inte att Macken kommer att bli en spelsajt eller ens handla mest om spel. Jag spelar Pokémon GO, Nintendo Switch och Wizards Unite. Det är de tre spel som Macken kommer att handla om. Fokus kommer fortfarande att ligga på Apple, Apples prylar och det som sönder vi vår digitala tillvaro. Däremot så blir det mer spel på Macken X.