Sedan Pokémon meddelat att alla Pokémons inte kommer att gå att överföra till nya Pokémon Sword och Pokémon Shields så har det börjat att storma i spelvärlden. Spelare har ilsket protesterat mot begränsningarna i det nya, kommande spelet.

Beskdet kom i form av ett inlägg på Pokémon.com.

Thank you to all of our fans for caring so deeply about Pokémon. Recently, I shared the news that some Pokémon cannot be transferred to Pokémon Swordand Pokémon Shield. I’ve read all your comments and appreciate your love and passion for Pokémon.

Just like all of you, we are passionate about Pokémon and each and every one of them is very important to us. After so many years of developing the Pokémon video games, this was a very difficult decision for me. I’d like to make one thing clear: even if a specific Pokémon is not available in Pokémon Sword and Pokémon Shield, that does not mean it will not appear in future games.

The world of Pokémon continues to evolve. The Galar region offers new Pokémon to encounter, Trainers to battle, and adventures to embark on. We are pouring our hearts into these games, and we hope you will look forward to joining us on this new journey.

June 28, 2019

Junichi Masuda

Det är ingen överdrift att beskedet inte landat i god jord. Nu ska tilläggas att det inte är första gången som spelare får i taket över ett besked om vad som händer med just deras spel. Vidare så kan Pokémion Sword/Shield uppdateras och gissningsvis så kommer fler Pokémons att läggas till i kommande uppdateringar.

Spelet lanseras den 15 november i år.

%d bloggare gillar detta: