Glacial Lure, Mossy Lure och Magnetic Lure Module är nya lockmedel i Pokémon GO. De lockar fram speciella Pokémons och de kan användas för utveckla en viss typ av Pokémon. Så här använder du spelets nya Lures.

Alla de tre nya Lure Modules köps i butiken och de kostar 200 coins, per styck. Det finns uppgifter som tyder på att du kan få dem via Fiedl research, uppgifter men det är inte bekräftat. Här är typerna du kan locka till dig:

Mossy Lure Module

  • Poison-typer
  • Bug-typer
  • Grass-typer

Glacial Lure Module

  • Vatten-Typer
  • Is-Typer

Magnetic Lure Module

  • Electriska-typer
  • Steel-typer
  • Rock-typer

För att locka till en viss typ av Pokémons så ”lurar” du upp ett Pokéstop precis som vanligt. Har du tur så dyker en av de nya figurerna upp under de 30 minuter som en Lure räcker. Ska du nu utveckla en Pokémon så räcker det med att vara nära ett Pokéastop, som ”lurats” med rätt typ av Lure.  Då ska du se valet att utveckla en Pokémon.

Ut och jaga nu!