Nu ser det onekligen ut som att Niantic har lyckats dra på sig en lång rad buggar av mer eller mindre allvarlig art. Det är problem vid raider, armband som inte synkroniserar som ska och notiser som inte visas.

Jag skrev för ett tag att Niantic inte ställt till det med funktionella, allvarliga buggar på ett tag, även om det finns buggar. Jag får ta tillbaka det. De senaste versionerna är buggiga och det finns buggar som leder till krascher, missade raider, förlorade Pokémons.

Kvaliteten på den officiella appen har sjunkit påtagligt de tre senaste versionerna och listan på buggar växer stadigt.

Pokémon GO: Här är alla buggarna och problemen med spelet

Pokémon GO: Allvarliga buggar förstör raider

Har du problem med att spela så är det med mycket stor sannolikhet inte fel på vare sig din telefon, din uppkoppling – felen finns i den officiella appen.