Idag klockan 15.00 startar Macken X Pokémonskola – en genomgång av spelet i tre delar med bilder, videor och förklarande texter, Det är ett tappert försök att förklara det viktigaste för de som precis har börjat att spela.

Det är praktiskt taget omöjligt att förklara allt som numera ingår i spelet och det är förmodligen lika hopplöst att komma ihåg allt på en gång även om du får en grundlag genomgång. Macken X Pokémonskola gör inte anspråk på att förklara och berätta allt utan det är en snabbkurs för att komma igång och få kläm på det viktigaste.

Del 1

Här går jag igenom det viktigaste – Pokéstops, Gym, fånga Pokémons och hur du samla ihop saker. det du behöver veta för att komma igång och spela.

Del 2

Här går jag igenom medaljer, vänner, Buddy, Gym – en massa saker som berör dig som spelare. Dina poäng, hur du spelat och här finns också några tips som gör det lite lättare att spela.

Del 3

Här går jag igenom hur du utvecklar Pokémons, vad du bör tänka  på. Här finns även dueller, uppgifter och hur du använder Nearby.

Som redan sagts – jag satsar inte på att förklara allt. Det blir för mycket att hålla reda på och dessutom behöver du faktiskt inte veta allt om varenda enskild Pokémon för att kunna spela. De här tre delarna är tänkta för nybörjaren för att få en överblicka och ett hum om hur du spelar.

15.00 – del 1
16.00 – del 2
17.00 – del 3

Allt på en och samma dag – idag.

Ut och jaga nu!

%d bloggare gillar detta: