Adapter är ett program för att konvertera filer mellan olika format.

Gratis att använda.

Combine an FFmpeg powered back-end with VLC rendered previews, then add in file size estimation, a gorgeous user interface and make it entirely free. That is Adapter – the ultimate converter app for Mac and PC.

Adapter integrates two VLC players side­-by-­side giving you the power to preview any video, audio or image conversions and compare the output to the original. Additionally, Adapter estimates the file size of your conversion output so you know what you’ll get before you begin the conversion.

Adapter kan komma väl tillpass om du exempelvis ska skicka en fil vidare till någon annan och så visar det sig att filen har ett något lite udda format. Då kan du konvertera filen (ljud och video) och byta till ett mer vanligt förekommande format.

Ladda ned

%d bloggare gillar detta: