Nintendos eShop är fyllt med bra spel men inte bar spel utan även speldemos som du kan testa innan du bestämma dig för att köpa spelet.

Demos brukar vara 1-2 banor som du kan prova för att se om spelet verkligen är något för dig. Det är ett bra sätt att testa ett spel, prova olika funktioner och se om det verkligen passar dig och om det är värt de pengar det kostar.

Nintendo eShop

Jag har anslutit mitt Nintendo Switch till Nintendos eShop och jag har också betalat den årliga avgiften på några hundralappar för att kunna ladda ned det jag vill och när jag vill. Jag har också byggt ut mitt Nintendo Switch med ett 512 GB minneskort för att rymma allt.

Jag köper också en del av mina spel direkt från Nintendos eShop därför att det är enkla och smidigt. Det är ofta mindre, billigare spel som inte finns i spelbutiken. Stora, kända spel ville jag ha i sin lilla plastkartong men det ska sägas direkt – jag är ingen storkonsument. Jag köper inte massor med spel utan jag spelar Zelda, Pokémon och Doom. Nästa inköp blir Mortal Combat men flera spel män så har jag inte köpt. Jag spelar få spel, spelar dem länge och spelar dem till slut innan jag byter spel.

Hur som helst – Nintendos eShop innehåller massor av demos och demos för riktigt bra spel. Här kommer Macken X tips, tio tips på demos som du kan testa.

Yoshis Crafted World

Yoshi är en söt liten grön drake som du ska lotsa genom olika banos med hindre, hopp och lite lagom elaka motståndare som du ska undvika att bli fångad av. Spelet har låg inlärningströskel, lätt att lära sig och det är ett klassiskt plattformsspel av lite snällare sort. Spelet finns som demo i eShop och du kan spela några banor.

Arms

Arms är ett duellspel där du ska slåss med olika motståndare och försvara din del av omgivningen och det låter kanske mer våldsamt ön det faktiskt är. Arms är ett ganska snällt spel med robotar men förvänta dug inte ett lugnt, stillsamt spel. Arms är fullt med action, ljud och grafikeffekter.

Pokémon GO Pikachu/Eevee Edition

En av Nintendos största spelsuccéer för Switch som finns i två versioner – Pikachu eller Eevee. Du ska ta dug runt i olika städer, fånga Pokémons, hoppa in i dueller och utmana gymledare. Lätt att lära sig, lätt att spela och det finns som sagt som demo.

Kirby Allies Stars

Ett sött litet spel, ingen, med Kirby en rosa figur. Det är ett plattformsspel där du ska ta dug förbi hinder, finder och samla skatter-

Mah Jong Solitaire Refresh

Klassiskt Mah Jong-spel för din Nintendo Switch. Mah Jong går ut på att hitta par bland massor av brickor. Par betyder att du plockar bort brickorna och spelet går ut på att få bort alla brickor.

Nedan kommer fler tips på demos som du hittar i Nintendos butik på nätet.

Risk, Global Domination

Ett strategispel där du ska ta över så mycket bara kan av världen.

Trivial Pursuit

Det klassiska frågesport–spelet för din Nintendo Switch

Captain Toad: Treasure Tracker

Skattkammarspel, plattformsspel och med figuren Captain Toad (så klart!)

Rayman Legends

Rayman är en känd spelfigur, en lita udda och halvgalen figur sin du styra runt i olika världar.

Fitness Boxing

Ta en kontroll i varsin hand och rör på dig