Apple har nu utökat garantin för tangentbord och MacBook Pro att omfatta även 2018 års modeller. Garantin utökas även för problem med skärmen, backlight.

Apples nya tangentbord har utvecklats till en huvudvärk för Apple. Det har varit problem med varenda modell som lanserats med de nya, tunna butterfly-tangentborden och Apple har utökat garantierna för alla modeller, stegvis. Nu är det 2018 års modeller som tas med i ett program med utökade garantier.

Idiotdesign

Lägg sedan till att ur designsynpunkt så är det en förstklassig idiotdesign där batteri, topcase, styrplatta, snart sagt allt sitter i ena enda klump. En tangent som mycket högt räknat kostar 50 öre att byta kan sluta med en. kostnad på tusentals kronor.

AppleInsider

Apple utökar också garantin för det som kallas för ”backlight” – bakgrundsbelysning i skärmarna som drabbats en del MacBook Pro-modeller.

AppleInsider