Idag mellan klockan 15.00 till 18.00 så är det Community Day med Bagon i fokus. Här är Macken X bästa tips för att tjäna mest Candy, XP och få ut mest av de tre timmarna.

Jag genomför Communit Day i princip på samma sätt varenda gång för att få ut maximalt av de tre timmarna.

Bär och lagring

Inför en Community Day så ser jag till att städa. Ut med Pokémons som ändå inte ska vara kvar så att jag har plats för de som jag kommer att fånga. Numera åker allt under 93-95 procent, dvs jag skickar iväg alla Pokémons som ligger under den gränsen. Det behöver inte du göra men städa och se till att du har plats när de tre timmarna startar.

Pineap Berry

Jag samlar också på mig lite extra Pineap Berrys. De ger som bekant extra Candy och vill du snabbt samla på dig Candy för att kunna utveckla de Pokémons du fånga så får du som bekant 6 extra Candy med ett bär.

Lucky Egg

Lucky Egg är också ett bra tips. Håll igång ett ägg hela tiden unde tre timmarna så får du ihop en massa extra XP.

Star Piece

Jag brukar kasta Star Piece också vilket ger 50% extra Star Dust.

Incense

Har jag gått om Incense så händer det att jag kastar ett sådant också medan jag går. De ger extra Pokémons men med tanke på hur många Pokémons det brukar dyka upp under en Community Day så kan det vara att slösa.

Armband

Jag har ett Gotcha som jag nästan alltid slår på under Community Day. Jag fångar mer, blir mer effektiv och det går ju som brant ut på att fånga så mycket som du bara hinner.

Uppgifter

Finns det uppgifter kopplade till eventen, vilket händer så kastar jag skoningslöst bort alla uppgifter som tar för lång tid. Snabba uppgifter, uppgifter som det går fort att lösa är det som gäller.

Idag 15.00 till 18.00 är det dags.

Ut och jaga nu!

Share This