Youngblood är ett fristående spel som bygger på Wolfenstein II och det första beskedet om att spelet kommer för Nintendo Switch innehöll ingen närmare tidsangivelsen men nu vet vi – den 26 juli kommer Youngblood.

Spelet utspelar sig 19 år efter händerna i Wolfenstein II så det är nya figurer och en ny historia. Precis som Wolfenstein II så ä’r sett ett first-person-shooter, FPS, spel där du rör dig i tredimensionell värld och du kan se dig runt omkring och röra dig fritt. Det betyder också att det kan dina fiender också göra.

Med det sagt – Wolfenstein Youngblood är inte ett barnspel. Det innehåller grafiskt, realistisk våld och en del av spelets idé att skjuta och besegra motståndare och fiender.

Med andra

Du kan spela själv eller spela med andra, lag. Köper du De Luxe-versionen av spelet så kan du skicka en kod till den du vill spela med så kan spelet laddas ned. I annat fall måste båda ha spelet för att kunna spela (naturligtvis). Spelet har prissatts till 40 dollar, vi får se vad det svenska priset blir. Du kommer att kunna ladda ned det direkt från Nintendos eShop eller köpta det över disk i butiker som säljer Nintendos spel.

%d bloggare gillar detta: