Rayquaza en helg, ingen shiny så varför ska du ge dig ut och jaga en rätt ordinär Legendary?

Det var just det, varför ska du det?

Har du ingen Rayquaza eller om du sitter med en uppsättning sämre gröna drakar så är svaret givet men om du redan har en uppsättning hyggliga drakar – vad ska du jaga då?

Rayquaza var Legendary raid boss under en månad. Sannolikt så har många spelare redan fångat sin samling av gröna drakar så en helg med Rayquaza utan att du kan hitta den som shiny känns, sådär.

Jaga

Går jag till mig själv så behöver jag inga fler Rayquaza. Nu är detta ett av de farligaste saker du kan göra – tro att alla spelar som du. Så är det naturligtvis inte. Det finns nya spelare, spela som kommit tillbaka och som säkert uppskattar Rayquaza men jag tror att detta är en test av Niantic. De vill helt enkelt veta hur mycket en shiny egentligen betyder och hur mycket den lockar ut spelare. I mitt fall så kan det säkert bli någon Rayquaza men jag kommer inte att jaga livet ur mig.

Det är inte svårare än att jag inte jagar det jag redan har. Sedan kan jag tycka att kritiken mot Niantic för Rayqyaaza-helgen blivit mer ön lovligt onyanserad. Vill du inte jaga Rayquaza så gör inte det då. Det är inget tvång och vartefter Pokémon GO fortsätter att utvecklas så lär vi komma att få se andra events och andra inslag i spelet som inte har fokus på alla grupper av spelare.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This