Chrales har nu plockat upp grafik och bilder på en rad nya Pokémons ur generation 4 som saknats, fram till nu.

Det är en serie bilder som Chrales snappat upp och det lär ska vara samtliga de Pokémons som saknas i spelet just nu.

 

Chrales har samlat alla bilder, grafik och alla ljud på Github där du kan klicka dig igenom och se alla bilder på generation 4.

Generation 4

Det faktum att bilder, grafik med mera nu plockats upp i trafiken till och från Niantics servrar är inte detsammas om att resterande Pokémons i den fjärde generationen kommer att lanseras inom kort. Det betyder inte heller att de inte kommer att göra det. Niantic har tidigare skickat grafik och bilder på det här sättet tidigare , utan att några nya Pokémons dykt upp i spelet. I normalfallet däremot så brukar det inte ta lång tid innan nya Pokémons lanseras.

Tvingande

I skrivande stund så har Niantic uppdaterat den officiella appen, en tvingande uppdatering, för att åtgärda en allvarlig bugg som gör det mycket svårt att rida privat. De bilder på Pokémons som ska utgöra själva koden visas nämligen inte. Uppdateringen för Android har redan släppts och den krävs för att du ska kunna spela. Detsamma lär gälla den kommande uppdateringen för iOS som torde landa i App Store idag onsdag eller på torsdag.

Därefter kan vi nog börja att se fram mot nya Pokémons.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This