Netflix har som bekant blivit av med Marvels superhjältar i och med att Disney som äger alla rättigheter kommer starta en egen streamingtjänst. Ett substitut skulle då kunna vara CD Comics superhjältar och några av dem har redan dykt upp på Netflix.

Titans, som funnits på Netflix ett tag är ett exempel och här får du möte en rad udda existenser, udda superhjältar.Här är ”Boy Wonder”, Robin, Batmans följeslagare men nu i en helt annan roll. Utan att avslöja för mycket så är Titans en mörkare historia, tv-serie, än många av de traditionella historierna om superhjältar vilket gör att den faktiskt passar in rätt bra i den genre som Netflix har odlat med serierna om Daredevil, Jessica Jones med flera. Det är historier med mer djup och historier med fler plan än bara hjältedåd och hyllningar.

Titans har som redan sagts funnits på Netflix ett tag moch har du missat tv-serien och gillar superhjältar så är att rekommendera.

NetFlix – Titans

 

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This