Jag har skrivit om appen Funnel tidigare och nu är det hög tid att verkligen gå igenom och tipsa om en av de mest eleganta, smartaste och bästa nyhetsapparna som finns därute.

Funnel är i grunden en samling länkar till radioprogram – nyhetsradio. Tänk dig ben snygg, prydlig lista på radiostationer och deras senaste nyhetssändningar. Ingen revolutionerande idé men Funnel har genomfört det på ett så enkelt, rakt tydligt och smart sätt att det är märkligt att ingen kläckt iden tidigare.

Designen

En färg, ett namn och en knapp för att spela. Så enkelt, rakt och befriande. Funktionsmässigt är det minst lika smart – appen uppdaterar varje timme vilket betyder att du hela tiden har BBCs senaste sändning, NPRs senaste nyheter och så vidare. Tryck på knappen och lyssna. Appen är gratis och vill du köpa till saker så finns in-app köp.

Det är i nivå med skivad formfranska mina vänner!

Funnel

Gratis just nu!

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This