Intel Power Gadget for Mac är ett övervakningsprogram för din Mac och för din processor. Programmet är gratis – om du vill installera det.

Intel® Power Gadget is a software-based power usage monitoring tool enabled for Intel® Core™ processors (from 2nd Generation up to 7th Generation Intel® Core™ processors). Intel® Atom™ processors are not supported. It is supported on Windows* and Mac OS X* and includes an application, driver, and libraries to monitor and estimate real-time processor package power information in watts using the energy counters in the processor. With this release, we are providing functionality to evaluate power information on various platforms including notebooks, desktops and servers. Windows 7* and 32-bit versions of the Intel® Power Gadget for Windows* has ceased development from 3.0.7. Starting with version 3.5 and going forward, only the 64-bit version and Windows 8* will be supported.

Download Intel Power Gadget from Intel.com

Som vanlig användare lär du inte behöva programmet men det kan vara bra att ha om din dagar börjar att rusa, fläktarna går igång omotiverat. Då kan Intel Power Gadget for Mac ge vägledning om vad som kan vara fel och vilka processer som skapar värmen.

 

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This