Idag blir det en ospäckad dag på Macken X med massor av nyheter. Det har kommit nya uppgifter om Apples event i mars och samtidigt kommer nya avslöjande om hur Apples Enterprise licens har missbrukats av utvecklare.

Pokémon GO är nu rosa. Valentin Days eventet har rullat igång och på lördag så är det Community Day. Sent igår kväll så var det dags för Nintendo Direct och det kommer naturligtvis en rapport om det som Nintendo berättade.

Apple hear stora problem med sina Enterprise licenser. Jag har petat ihop en krönika som förklarar vad det ör för licens ch hur den missbrukas.

Missade tidsinställda postningar kan vara ett problem för dig som har en blogg ellr en webbplats. Macken X tipsar om, en smart plugin som löser det problemet. Allt detta kommer under dagen, och mycket mer.

Häng med!