Året som knappat har börjat ser ut att innehålla en hel del riktigt bra lanseringar för Nintendo Switch. Macken X har botaniserat i listan över kommande spel och plockat ut några spel som jag tror att du inte ska missa.

The Stillness of the Wind

Alla har lämnat för storstaden utom Talma ich ditt jobb är att skapa fungerande rutiner för hennes stillsamma liv. Se till att geten får mat, mjölkas, att det tillverkas ost och så vidare.

Lanseras i februari 2019

Solstice Chronicles: MIA

Plattformsspel, science fiction, där du är en kvarglömd soldat på en övergiven rymdstation på Mars. Du kan antingen spela och försöka ta dug igenom de 20 nivåerna eller så kör du arkadvarianten och tar dug ann fiende efter fiende vartefter de dyker upp.

Lanseras i februari 2019

Sky Gamblers – Afterburner

Uppföljaren till ett av de mest populära flygspelen – Afterburner. Du har över 100 olika flygplan att välja mellan, kan uppgradera dina vapen och sedan kasta sig in i flygstrider. Du kan flyga över kända städer – San Francisco och Rio de Janeiro för att nämna några. Ger du dig in strider så finns fiender överallt – på marken där de försöker skjuta ned dug med robotar, till sjöss där slagskepp försöker slå ut dig och så i luften i form av fiendeplan.

Lanseras i februari 2019

Mortal Kombat 11

Nu kommer den 11:e versionen av ett spel som utvecklats under 25 år. Ett spel där allt har förfinats, putsats och där du nu har ännu mer kontroll över den figur som du spelar med. Mortal Combat är ett stridsspel, ett våldsamt spel där du ska slåss mot andra.

Lanseras i april 2019

Dreamworks Dragons Dawn of New Riders

Kommer du ihåg filmerna om hur du ska tärna dina drake? Här är spelet som bygger på samma koncept – tränad dina drake och slås med dina fiender. Ön Havenholme hittas i ruiner och i ödeläggelsen finns våra blivande hjältar. Du ska leta efter borttappade minnen, utforska, lösa gåtor och hitta dolda saker.

Lanseras i april 2019.