Mars och april är lite lugnare månader vad gäller releaser för Nintendo Switch men det finns ändå en del godbitar att se fram mot. Macken X har plockat fem spel som du bör hålla koll på.

Vi börjar med ett spel som lanseras inom den kommande veckan och som många skrivit om på förhand. Ett spel som ska vara något lite annorlunda än det vi brukar hitta i spelvärlden.

The Kings Bird

The Kings Bird handlar om en värld som strys av en diktator och det du jagar är din frihet. Spelet är en kombination av fysik där rörelsedetektorerna i Nintendo Switch används i kombination med plattformsfunktioner.

Kommer februari 2019

Construction Plus

Det finns massor av liknande spel som bygger på samma ide som klassiska Sim City. Du ska konstruera och bygga en stad, en fungerande stad med allt som ingår, byggnader, vägar och annat. I Constructions Plus så är du byggare och du ska ta dug uppåt, skapa en spikrak karriär och se till att fixa de bästa kontrakten.

Släpps februari/mars 2019

Yoshis Crafted World

Yoshis värld består av vardagliga saker, en pappersmugg, tape, gem och annat. I den här världen ska du ta dig runt. Samla skatter, besegra fiender och ta dig uppåt i nivåerna.

Kommer i mars 2019

Mortal Kombat

Det här är en spelklassiker som jag skrivit om flera gånger tidigare och spelet lanseras nu i april så därför kommer det med en gång till. Mortal Combat är inget för de yngre spelarna. Det är ett våldsamt kampspel med att realistiskt våld. Mortal Combat 11 är en sammansättning av tidigare versioner med nya funktioner och nya utmaningar. Spelet finns med på min inköpslista så det kommer en recension framöver.

Kommer i april

Darksiders

Här är det Himmel och Helvete och apokalypsens första ryttare som anklagas för förräderi.

Kommer i mars/april 2019