Det är inte helt lätt att få fram tillförlitlig försäljningsstatistik för Nintendo Switch. En del presenteras av Nintendo själva men de listorna saknas inbördes placering i samband med sin ekonomisk kvartalsrapport per september förra året finns det däremot en topplista.

Siffrorna kommer från Nintendo:

  1. Mario Kart 8 Deluxe – 15 miljoner
  2. Super Mario Odyssey – 13.7 miljoner
  3. Super Smash Bros. Ultimate – 12 miljoner
  4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  5. Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee
  6. Splatoon 2
  7. Super Mario Party
  8. 1-2-Switch
  9. Mario Tennis Aces
  10. Kirby Star Allies

Det som med mycket stor sannolikhet kastar om i listan är om spel som Nintendo själva inte distribuerar plockas med. Med på listan finns nämligen inte Mario + Rabbids: Kingdom Battle, FIFA 19 och flera andra populära spel som Nintendo inte tar med i sin egen redovisning. De spelen torde dock inte ha sålt mer än topp fem på listan ovan.

MackenX: Switch och Super Smash Bros. Ultimate slog rekord