Apple är på väg att släppa viktiga uppdateringar för iOS och macOS. Den viktigaste uppdateringen är en buggfix som åtgärdar en allvarlig säkerhetsbugg i gruppsamtal med FaceTime.

I skrivande stund så har uppdateringarna precis dykt upp i Mac App Store och i iOS-enheter.

iOS 12.1.4 – åtgärdar bugg i gruppsamtal med FaceTime
macOS 10.14.3 – kompletterade uppdatering

Apple has released security updates to address vulnerabilities in multiple products, including the recently discovered FaceTime vulnerability. An attacker could exploit some of these vulnerabilities to take control of an affected system.

CERT USA


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här