Macken X är en blogg om Apple, prylar och vår digitala livsstil med inslag av lite politik och sport. Jag försöker också få med tips om hur du gör saker, tips på gratisappar, gratisprogram och allt kryddat med lite film, tv och kultur.

Jag försöker peta in nya saker lite då och då. Varva, hitta på saker och utveckla. Nu senast var det Nintendo Switch och Frågesport som fått plats. Anledningen är att det periodvis varit svårt att hitta på saker att skriva om. Då är det lite lättare med lite fler saker att skriva om.

Optimerad

Under jul-nyårs helgen så satte jag mig ned och optimerade bilder, script och en del annat vilket gav en mindre tungladdad blogg, mindre data som ska skickas och snabbare laddningstider. Jag vet inte om du har märkt det men mina mätningar visar på en rätt stor skillnad i alla fall.

Så, nu bollar hag frågan över till dig – vad ska jag skriva om, skriva mer om, mindre om eller om du har andra tips, förslag eller önskemål. För att jag nu inte ska behöva för den diskussionen på väldigt många olika platser så ver jag dig att inte användaFacebook eller Twitter – utan kommentarsfunktionen här nedan.

Shoot!

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This