Nu kan det äntligen vara dags för en lansering av Apples egen laddningsplatta, AirPower, i alla fall om vi ska tro på ett inlägg på Twitter från ChargerLabs.

ChargerLabs har kontakter bland kinesiska och asiatiska underleverantörer och de har haft rätt tidigare. Luxshare, företaget som uppges tillverka laddningsplattan är också mycket riktigt en av Apples leverantörer och de har tillverkat tillbehör åt Apple tidigare.

Laddningsplattan AirPower skulle egentligen ha lanserats för ett år sedan men har försenats och ett tag så försvann all information om AirPower från Apples hemsida vilket gjorde att det gissades att plattan inte skulle komma att lanseras.

Laddning

Du ska kunna ladda iPhone, Apple Watch och AirPod med en och samma platta, oavsett var på plattan som du lägger enheten. Det för också det som sägs ha orsakat problemen eftersom det handlar om olika laddningskretsar beroende på vad som ska laddas. Plattan har blivit för varm bland annat.

Nu kan det alltså vara så att Apple har löst problemen och tillverkningen kan vara startad.

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This