Ny månad innebär en del nyheter gällande spelet Pokémon GO och det i sin tur betyder att idag blir det lite extra nyheter runt Niantics spel – fast det inte är söndag (som är Pokémondagar här på bloggen).

Jag har uppdaterat listan på Field Research-uppgifter, ny Spinda och även satt samman en text som försöker ge lite råd och tips för hur du ska sätta samman dina slag för gym-attacker, raider och inte minst, dueller, PvP.

Under dagen kommer också kanske en helt ny avdelning – Gratis är Gott. Det är en avdelning där jag kommer att samla alla gratistips där programmet eller appen alltid är gratis. Här kommer du att hitta utvalda program och appar som är Open Source eller som är gratis, permanent gratis. Jag skriver kanske därför att har måste först reda ut övriga avdelningar så att det blir block med tre och tre – så att designen stämmer.

God Fortsättning!

Share This