Nya bilder har publicerat på nätet som påstås vara renderingar av prototyper till 2019 års modell av iPhone. Observera att det är datorgenererade bilder, inte riktiga foton.

Bilderna har publicerats av Digit.in, en indisk webbplats som fått bilderna från Oneleak. Då det handlar om datorgenererade bilder på prototyper så ta uppgifterna med ett par skopor salt.

Även om uppgifterna faktiskt visar en prototyp så kan design och form komma att ändras innan september. Det är inte heller säkert att det här utseendet är det Apple bestämt sig för. Det finns inte heller några andra källor med snarlika uppgifter.

OnLeaks claims the 2019 iPhones are still in Engineering Validation Test (EVT) stage, and there could be changes in the details when the phones will eventually launch in September 2019. We also know that Apple plans to launch three iPhones in September 2019 — One low-end variant, possibly the successor to the iPhone XR and two high-end variants, succeeding the iPhone XS and the iPhone XS Max. Not knowing the scale at which the image was rendered, it is difficult to say which variant will sport the three cameras. However, given the drastic change in the camera setup, this, most probably, is our closest look at the top of the line 2019 iPhone.

https://youtu.be/CassjP_rKpI

Share This