Nu är det ju och det är dags att fixa till en snygg röd luva på din AniMoji. Så här gör du.

Först skapar du en AniMoji – en AniMoji är en rörlig ikon som följer dina rörelser och som också läser av dina ansiktsrörelser.

Så plocka upp dina AniMoji, välj att ändra och scrolla dig till slutet av dina val där du hittar huvudbonader. Välj tomtelovan och byt sedan färg på den – överst i menyraden. Glöm inte att trycka på klar så att dina val sparas.

Klart!

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This