Stacks är en ny funktion i macOS Mojave och det är en närmast genialt enkel och användbar funktion. Titta på den här videon så förstår du direkt varför.

Det är dessutom enkelt att slå och aktivera Stacks. Högerklicka på valfritt skrivbord. Där har du Stacks. Det är bara att slå på funktionen i menyn.

Alla filter sorteras, skärmbilder, dokument ich foldrar – snyggt och prydligt automatiskt.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This